Wie zijn wij?

Eyecatch-apps brengt functionele apps in een modern design met als doel een meerwaarde voor bedrijven te creëren.

Creatief – Innovatief – Functioneel

VERHOOG JE OMZET MET EEN EIGEN SHOPPING-APP

Wil je op een eenvoudige manier je omzet verhogen, je klantenbestand versterken en je merk een boost geven? Het is mogelijk door een mobiele app voor je online winkel te bouwen, zeker nu in deze CORONA-tijden een must.  Dit kan zijn voor een KLEDINGZAAK, WIJNHANDEL, BROODJESZAAK..

Aangezien meer dan de helft van de retail webtrafiek reeds komt van smartphones en tablets, zal je met een eigen e-commerce app de meeste online inkomsten genereren. E-commerce apps ontwikkeld door Eyecatch-apps werken bovendien snel en gebruiksvriendelijk. 

Dankzij NFC technologie kunnen retailers de interactie en informatie-uitwisseling met hun klanten sterk verhogen. Door NFC labels te bevestigen aan hun artikelen of schap kunnen klanten direct alle informatie (tekst, afbeelding, beschikbare maten, url..) op de app bekomen door hun smartphone kort bij het label te houden. Geïntegreerd in een e-commerce app kan men vervolgens deze artikelen toevoegen in een wishlist en aankopen via app of in de zaak!  

Uit te breiden met een stock-app voor de zaakvoerder waardoor hij door het scannen van artikelen direct de beschikbare maten kan zien in zijn zaak of meerdere vestigingen.

ALGEMENE INTERESSANTE FUNCTIONALITEIT:

Push Notifications: Door push-notifications te versturen zijn uw klanten/fans direct op de hoogte van het laatste nieuws en promoties.

Geo-locaties:Geef uw locaties weer op de app en de klant kan de dichtsbijzijnde vestiging vinden.

Reservaties boeken: Laat klanten een reservatie/onderhoud/afspraak via de app boeken: makkelijk, snel en de kans dat hij afspraak vergeet is veel kleiner.

Nieuwspagina: De klant blijft up-to-date met het laatste nieuws en nieuwste producten; real-time! De gegevens  van een database kunnen direct op de app geladen worden.

Maak gebruik van sociale media (facebook, instagram etc): Share uw bedrijf via de app met social media en vergroot je bereik.

E-commerce is in volle groei! Mis de boot niet.

Eyecatch-Apps ontwikkelt op maat van je onderneming een app met CRM systeem!

  Via een app kan je REAL-TIME de verkopen opvolgen van je onderneming of meerdere vestigingen.  Je kunt op de app nakijken hoeveel momenteel verkocht is in je onderneming of meerdere vestigingen. Je kunt checken welke artikelen verkocht zijn, welke verkoper wat verkocht heeft en een overzicht van de verkoopbonnen op de app laten weergeven..Eventueel een vergelijking van de resultaten tussen verschillende maanden, jaren..!  Ook mogelijk je stock-info weer te geven op de app:  per artikel het aantal in stock.

Waarom een app?

  • U presenteert uw dienst of product aantrekkelijk, snel en professioneel op smartphone en tablet.

  • Door je producten op de app weer te geven en eventueel te verkopen via de app realiseert u direct meer omzet.

  • De website van een onderneming wordt op mobiel nauwelijks bekeken  Met een App realiseert u vaker en eerder bezoek aan uw bedrijf of merk. Met één klik op een icoontje van de app heb je direct toegang.

  • Emails worden vaak over het hoofd gezien.  Pushberichten vallen op en worden direct geopend.

  • Een app verhoogt de awareness van uw bedrijf aanzienlijk en blijven; u profileert zich als een bedrijfsmerk.

Wil je als onderneming verder groeien of meer weten over de voordelen van een app?

CONTACTEER ONS

Email: kurt.warson@eyecatch-apps.be  
M   0486/67 80 82
Richard Valvekensstraat 80
3010 Leuven
BE 0817.319.723

CEO/Developer – Kurt Warson

Developer – Yusef Mo

Developer – Nikolai Tsinigarov